Kirjaudu palveluun


Basware Oyj ja ASP Palvelu Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Basware iBanking -ohjelmiston markkinoimisessa. Basware iBanking on selainkäyttöinen sovellus, joka sisältää kattavan paketin yrityksen tarvitsemia taloushallinnon toimintoja. ASP Palvelu toimii palveluntarjoajana ja teknisen ympäristön ylläpitäjänä.

Lehdistötiedote

YRITYS

ASP Palvelu Oy on syyskuun 2004 alussa perustettu yhtiö, jonka tarkoituksena on tuottaa sovellusvuokrausta tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen sekä yksittäisille yrityksille eri ohjelmistotalojen valmiilla ohjelmistoilla ja itse tehdyillä ohjelmistoilla sekä alan konsultointia. Ohjelmistot muuttuvat yritysten tarpeiden ja lainsäädännön mukaan jatkuvasti jolloin tilitoimistot joutuvat jatkuvasti painimaan ohjelmistojen päivitysten ja muutosten kanssa. ASP Palvelun tarkoituksena on huolehtia tästä niin tilitoimistojen kuin heidän asiakkaidensakin puolesta tarjoamalla ajantasaiset ohjelmat käytettäväksi edullisesti internetin välityksellä.

ASP Palvelun Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Ollikainen on toiminut kirjanpitäjänä lähes 30 vuotta josta tilitoimistoyrittäjänä yli 20 vuotta sekä konsulttina eri tilitoimistoille yli 15 vuotta.

Etusivu ] Yritys ] Palvelut ] Yhteystiedot ]

 
© Pasi